Working at Coperitas?

Business developer (Dutch speaking)

Dutch: Coperitas zoekt leuke collega’s (business developer)!

Heb jij gevoel voor technologie en lijkt het je leuk om bekende grote bedrijven en advieskantoren te helpen? Ben je daarnaast nieuwsgierig en beschik je over een gezonde dosis humor? En lijkt het je leuk om in een klein team te werken binnen een start-up, waar je zéker geen nummer bent? Dan is dit de vacature die je zoekt!

Wie zijn wij?

Coperitas is een specialistenteam op het gebied van fiscale software en automatisering. Wij maken het leven van multinationals en advieskantoren leuker en vooral makkelijker. Dit doen wij samen met partners om de juiste oplossing te bieden voor onze klanten. Wij delen het kantoor met een van onze partners (Quantera Global) in Waalre (nabij Eindhoven).

Wat bieden we jou?

Coperitas is een ideale leerplek op het gebied van technologie binnen een klein team. De werkzaamheden zijn zeer breed en afwisselend. Denk hierbij aan het implementeren van software, het geven van trainingen en het meedenken bij en uitvoeren van marketing, sales en productontwikkeling. Wij brengen je alle aspecten van het vak bij. Daarnaast bestaat er altijd de mogelijkheid om deel te nemen aan zowel interne als externe trainingen. Omdat teamgevoel en gezelligheid hoog op de agenda staan, organiseren we regelmatig activiteiten buiten kantoor.

Wat we vragen van jou?

Je bent oftewel op zoek naar een baan naast je studie of je bent al toe aan een vaste baan. De studierichting maakt niet uit. Wij vragen minimaal 24 uur beschikbaarheid per week, waarbij je de werkdagen flexibel kunt kiezen. Thuiswerken of op kantoor is ook flexibel in te richten, passend bij jouw situatie. Je kunt je goed redden in zowel de Nederlandse als de Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Daarnaast haal je energie uit het samen behalen van doelen en een jonge, informele werksfeer.

Spreekt dit je aan?

Heb jij affiniteit met technologie en wil je graag werken in de dynamische wereld van een start-up? De mogelijkheden zijn eindeloos, dus aarzel niet en stuur een bericht naar m.vanvuuren@coperitas.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld