Working at Coperitas?

Vacancy: Junior (online) marketeer (Dutch speaking)

De Coperitas groep is op zoek naar een gedreven en resultaatgerichte junior (online) marketeer die onze bedrijven naar een volgend niveau wil tillen.

Zit de interesse voor online marketing je in het bloed? En ben je een enthousiaste Junior (online) marketeer met grote ambities en een goed gevoel voor humor? Dan is dit de vacature die je zoekt!

Wie zijn wij?

Coperitas

Wij zijn Coperitas, een team van specialisten op het gebied van fiscale software en automatisering. Onze missie is om het leven van multinationals en advieskantoren leuker en vooral eenvoudiger te maken. Dit bereiken we door nauw samen te werken met de juiste partners om de meest geschikte oplossingen te bieden aan onze klanten. Wij delen ons kantoor met onze partner Quantera Global, waardoor we naadloos kunnen samenwerken en onze klanten de beste dienstverlening kunnen bieden.

Quantera Global

Daarnaast hebben we Quantera Global, de grootste onafhankelijke transfer pricing specialist in Nederland. Met vestigingen in Nederland, Groot-Brittannië, Portugal, Litouwen, Singapore en Maleisië, werken we samen met transfer pricing experts in meer dan 40 landen wereldwijd. Ons Nederlandse team bestaat uit een groep van 20 gedreven professionals. Onze focus ligt op het aanpakken van complexe transfer pricing vraagstukken. We hebben daarom specialistenteams in diverse disciplines waaronder governance, design & strategy, finance, controversy, compliance, operationele transfer pricing en software.

Wie ben jij?

Als Junior (Online) Marketeer ben jij de drijvende kracht achter het vergroten van de zichtbaarheid en het aantrekken van relevante doelgroepen voor beide merken. Je bent een onmisbare schakel in ons team, waarbij geen dag hetzelfde is. Jouw taken omvatten het creëren van nieuwe communicatiemiddelen, zoals pakkende advertenties, boeiende blogs, aantrekkelijke banners en online flyers. Daarnaast is er ook de gelegenheid om met je (inside) sales collega’s te brainstormen over de juiste doelgroepen en om lopende campagnes te evalueren. Het produceren van boeiende en inspirerende content voor onze websites en sociale mediakanalen is een taak waar jij je energie uit haalt. Dit alles met als ultieme doel: onze online aanwezigheid versterken en waardevolle leads genereren. Kortom: een afwisselende hands-on rol waarbij je volop de ruimte krijgt om jouw creativiteit en initiatieven in te zetten om Coperitas en Quantera Global nog beter op de kaart te zetten.

Je hebt

 • Een relevante HBO/WO opleiding afgerond, werkervaring is een pré;
 • Affiniteit met oa SEO, SEA, sociale media, Google Analytics, photoshop;
 • Sterke communicatieve vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Sterke sociale vaardigheden en energie om effectief te communiceren en samen te werken met collega’s en klanten;
 • Een ondernemende mindset en de wens om jezelf continu te blijven ontwikkelen.

Je bent

 • HBO/WO-denkniveau en ervaring (stage of werkveld) in online marketing.
 • Een enthousiaste, proactieve teamplayer die goed kan omgaan met verantwoordelijkheden;
 • Commercieel ingesteld en enthousiast over het identificeren en benutten van zakelijke kansen;
 • Een gedreven professional met een passie voor (online) marketing;
 • 32-40 uur per week beschikbaar.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Bij Coperitas en Quantera Global is geen werkdag hetzelfde. Zo kan het zijn dat je ‘s ochtends ondersteunt bij de organisatie van het volgende webinar en ‘s middags helpt bij het opzetten van een online marketingcampagne. Soms ben je bezig met het creëren van content om daarna over te schakelen naar het ondersteunen van het sales proces. En natuurlijk sluit je soms aan bij het vieren van een verjaardag, een teamuitje of een borrel, want ook het sociale aspect speelt een belangrijke rol bij Coperitas en Quantera Global.

Wat bieden wij jou?

 • Full time bruto maandsalaris tussen € 2.400 en € 3.400, op basis van kennis en ervaring;
 • Bij wensen voor cursussen denken we graag met je mee;
 • Reiskostenvergoeding en flexibele werkopties, inclusief de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • 27 vakantiedagen, mogelijkheid tot 5 dagen bijkopen en een soepel bijzonder verlofregeling;
 • Een hecht team met een positieve en gedreven sfeer;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals teamactiviteiten, sportieve uitjes en andere momenten om de sfeer nog sterker te maken;
 • De intentie om samen te werken op lange termijn, met mogelijkheid tot vast dienstverband.

Overige gegevens

Soort dienstverband: 32 – 40 uur in de week, Vaste baan
Salaris: € 2.400 en € 3.400 per maand
Werklocatie: Flexibel (thuis en kantoor), gevestigd in Waalre

Solliciteren

Ben jij enthousiast om onze junior (online) marketeer te worden en samen met ons te groeien? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar m.vanvuuren@coperitas.com. Voor meer informatie en bij eventuele vragen kun je contact opnemen met Mike van Vuuren via 06 – 21 39 44 88.

Ons kantoor is gevestigd op de Eindhovenseweg 128 te Waalre.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld