Working at Coperitas?

Vacancy: Medewerker Finance (Dutch speaking)

Ben jij die financiële topper die op zoek is naar een leuke, afwisselende functie binnen een gezellig team? Dan willen we graag met je kennismaken! Voor ons kantoor in Waalre zijn wij op zoek naar een Medewerker financiële administratie of Assistant Controller

Wie zijn wij?
Heb jij gevoel voor technologie en lijkt het je leuk om bekende grote bedrijven en advieskantoren te helpen? Ben je daarnaast nieuwsgierig en beschik je over een gezonde dosis humor? En lijkt het je leuk om in een klein team te werken binnen een start-up, waar je zéker geen nummer bent? Dan is dit de vacature die je zoekt!

Wie zoeken wij?
I.v.m. uitbreiding van de werkzaamheden zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die samen met onze huidige medewerker de kar van de financiële administratie wil trekken. We staan open voor een breed profiel. Ben jij een ervaren financieel medewerker op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of ben jij een doorgewinterde Assistant Controller? In beide gevallen gaan we graag het gesprek met je aan.

Wie ben jij?

 • Je hebt een afgeronde MBO+ of HBO-opleiding op het gebied van financiële bedrijfsadministratie
 • Je hebt ruime werkervaring
 • Je beschikt over uitstekende MS Office skills, met name Excel en Exact
 • Je bent 24 tot 32 uur per week beschikbaar
 • Je bent proactief en zelfstartend
 • Je wilt graag meedenken over (digitale) verbeterprocessen
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in woord en geschrift en hebt een goede kennis van Engels
 • Je werkt graag in een kleine organisatie met grote internationale cliënten

Hoe ziet jouw dag eruit?
Bij Coperitas is geen dag hetzelfde en je zult een gevarieerd takenpakket hebben, van dagelijkse administratie tot rapportages voor het management en hedendaagse compliance vraagstukken. Ga je bij ons aan de slag als Assistant Controller dan zal je je in ieder geval ook bezighouden met de relatief meer complexe zaken, verbeterprocessen en rapportages. De administratie draait op Exact, ondersteund door onder meer Gripp, Odoo en Basecone. Voor een aantal werkzaamheden zul je schakelen met een extern accountantskantoor en een externe loonadministratie. De werkzaamheden zullen voor een groot deel in het Nederlands zijn, maar ook gedeeltelijk in het Engels. Afhankelijk van wat we met elkaar afspreken zullen je werkzaamheden gedeeltelijk op kantoor en gedeeltelijk thuis plaatsvinden.

Wat bieden we jou?

 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Een veilige en Brabants gezellige werkomgeving
 • Bewezen goede kansen op een beoogd langdurige samenwerking

Spreekt dit je aan?

Heb jij affiniteit met technologie en wil je graag werken in de dynamische wereld van een start-up? De mogelijkheden zijn eindeloos, dus aarzel niet en stuur een bericht naar m.vanvuuren@coperitas.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld